Mos Entenem

La veu de la comunitat jove de les Terres de l'Ebre! (i part de l'estranger)

12 de setembre 2006

Qui som?

LOCUTORS DEL PROGRAMA
.
MARC FERRERES. Ampostí de 26 anys ben portats (el secret? posar-me un ratet al dia a la nevera). Cul de mal "asiento" que he tornat a les ones (després de molts anys) per casualitats de la vida en moltes ganes de què este projecte, Mos Entenem, sigue el VOSTRE projecte. De professió... pos anar fent. De ment oberta i explorador de la vida (i de lo que se pugue, si se dixa i respira), així que poques coses me sorprenen ja. Sereu capaços d'aconseguir-ho? ;)
.
IMMA RASTRERO. Des del primer programa va acompanyar-mos durant la primera etapa de Mos Entenem, sent la veu més sensual de tota la radiodifusió ebrenca! Per motius personals no va poder continuar, però a Mos Entenem quedarà sempre el record del seu pas per la seua simpatia, picardia, complicitat i el trocet de cor que ens ha robat :)
.
TONI ZARAGOZA. Dels Muntells (però estic de passo, i més bé!!!!). Tinc 102 anys, perquè la mala herba... Treballador, incansable, amb un somriure sempre a la boca.... candidates? XD La meua màxima: qui no ne fa, no ne conta. Hem desvirgo a Radio Joventut com a locutor, però la vostra companyia segur que no te preu! (i si ne té, sóc pobre) :)
.
RAQUEL MOYA. L'última incorporació a l'equip. Si Mos Entenem semblava immillorable... anaves equivocat! Ampostina de 27 anys, la seua llengua viperina i la seua ment irònica i calculadora no te deixarà indiferent! Ah! De professió: pitonissa en 3 Màsters i 1 an de pràctiques en abduccions. Des d'ara, la nostra astròloga!

.

EQUIP EXTERN A LA TRINXERA

(Sala Metro i reportatges)
.

REBECA ZARAGOZA. Remena que remenaràs, mos va aparèixer com un àngel caigut del cel. De fet, Déu ens la va enviar (o tirar, el CSI està investigant els fets) en natros a l'infern... Així devia anar ella de torta! Muntellenca de 24 anys, li pots contar tot lo que vulgues que sabrà escoltar-te :)
.
JORDI BOLET. El sex-symbol del programa que per allà on va sempre agrana... lo llepol! Junt a Rebeca i Miquel te'l trobaràs per Sala Metro o altres berbenes i festejos. Et podràs resistir?
.
MIQUEL ALCAZAR. De 26 anys, nascut a la Clínica d'Amposta perquè suns pares no trobaven el portal de Betlem. Però nostre Sinyó va voler que, enlloc d'un angelet, sortís una loca... de la festa nocturna! El reporter més endemoniat i descarat de la radiodifusió ebrenca!