Mos Entenem

La veu de la comunitat jove de les Terres de l'Ebre! (i part de l'estranger)

04 de setembre 2006

Què és?


Planeta Mos Entenem
.
El Planeta Mos Entenem és un projecte de comunitat jove de referència a les Terres de l'Ebre on anar creant espais propis de llibertat per a la joventut ebrenca a través d'una xarxa de continguts sobre tot allò que mos interessa com a jóvens i com a espai propi i natural d'intercanvi, opinió, participació i d'estar en contacte entre natros.
.
Quins satèl·lits té ara este Planeta alternatiu del sistema solar no reconegut per la Nasa? XD
.
- Programa de radio com a puntal i alçaveu de tota esta plataforma jove. Fregit en clau d'humor, sense pèls a la llengua i on pots dir tot lo que vulgues perquè com a joves és lo nostre programa! Mos Entenem, cada divendres a Radio Joventut ( 96.3 fm i on-line).
.
-
www.mosentenem.com: informació sobre lo programa de radio i entorn per contactar-mos: xat i fòrum!
.
-
www.mosenchufem.com: tot allò que vulgues saber sobre jocs i cònsoles i, com no, muntem tornejos!
.
- EbreLanParty: Party (festa) anual per a jóvens de l'Ebre on poder fer intercanvis (programari, dades, música...), partides virtuals, tornejos de cónsola, expositors sobre el món de la informàtica...
.
- Sala Metro: Entrevistes als personatges del món de l'espectacle, reportatges de les festes, retransmissió en directe desde Sala Metro de les sessions de dissabte i celebracions especials (revivals....)

.
I de moment eso es todo amigos! Però el Planeta Mos Entenem continuarà creixent com una bola de neu imparable...